Thomsens farveladefabrik © 2007 • 

 

Zoneterapi

Hvorfor zoneterapi

Vi bliver alle sammen i dag påvirkninget udefra på mange forskellige måder. Det sker igennem den forurening der findes i luften, i vores føde ved de tilsætningsstoffer der findes i maden og den gensplejsning/modifisering råvarerne er udsat for idag. Mange spiser i dag en meget raffineret kost,der er masseproduceret af dårlig kvalitet, og som derfor ikke tilfører de vitaminer og mineraler som kroppen har brug for. Når vi så også lever med et højt stressniveau i hverdagen, som mange af os gør, belaster vi vores immunforsvar og der kan opstå ubalancer i kroppens forskellige systemer. Hvis kroppen ikke fungere optimalt, og som den skal, kan det blandt andet resulterer i smerter, træthed, betændelsestilstande, fordøjelsesproblemer, utilpashed, migræne, allergier, og manglende fertilitet.

 

Enhver ubalance i kroppens organer eller vævsområde vil afspejle sig på og under fødderne. Zoneterapi er en behandlingsform, hvor man via trykbehandling på og under fødderne, kan opnå en stabiliserende effekt på væv og organer overalt i kroppen. Trykbehandling af det belastede vævsområde vil have en normaliserende effekt på det pågældende organ eller vævsområde. Derfor hjælper zoneterapi ofte til at genoprette ubalancer i kroppen.

 

 Primære behandlingsområder:

 

- Hovedpine/Migræne

- Stress

- Kredsløbsproblemer

- Ophobninger af affaldsstoffer

- Hormonelle problemer

- Fertilitetsproblemer

- Fordøjelsesproblemer

- Væskeophobninger/Ødemer

- Træthed og manglende energi og overskud

- Dårligt fungerende immunforsvar

- Ved betændelsestilstande/inflammation

- Smertelindring

- Ustabilt blodsukker

- Forebyggende og styrkende på kroppens funktioner

- Afslapning/afspænding

Zoneterapi hos PowerZones

Hos mig får man en behandling der består af samtale,vejledning og en individuel tilrettelagt behandlingsplan. Derfor starter al behandling med en journaloptagelse som behandlingsplanen vil tage afsæt i. Behandlingsplanen vil løbende blive revideret i forhold til udviklingen i behandlingen. 

En zoneterapeutisk behandling hos Powerzones varer ca. 90.min. pr. gang.

Naturligvis er alle de cremer, der anvendes til zoneterapibehandlinger, hjemmelavet og udelukkende sammensat af økologiske produkter. Cremerne er sammensat af bivoks, olivenolie og æteriske olier - som f.eks.citrus, rose, lavendel, rosemarin.


Tidsbestilling

For tidsbestilling og yderligere information er du velkommen til at kontakte Camille på ovenstående telefonnr. eller på mail

camille@powerzones.dk

På gensyn!

 

PowerZones indehaver:

Camille Raisch-Untereiner

Har opnået retten til at anvende kvalitetsbetegnelsen

Registreret
Alternativ
Behandler
(RAB)

For at opnå RAB betegnelsen stilles der særlige krav, herunder min. 400 timers undervisning samt bestået eksamen i anatomi og fysiologi.

Du kan læse meget mere om RAB ordningen på Sundhedsstyrelsen hjemmeside ved at klikke her

PowerZones

v/ Camille Raisch-Untereiner
Telf. 20 67 56 17
Mail: camille@powerzones.dk

Behandling kun efter forudgående aftale