Thomsens farveladefabrik © 2007 • 

 


Reiki Healing

Ordet reiki er japansk og betyder universel livsenergi. Reikihealing er en oprindeligt japansk healingsmetode, som nu er udbredt over det meste af verden. En reikihealer har modtaget særlige indvielser, som gør vedkommende i stand til at åbne energikanaler i kroppen, der forbinder vedkommende med reiki, den universelle livsenergi.

Under healingen kanaliserer reiki-udøveren denne livsenergi over i klienten, hvorved selvhelbredende mekanismer i klientens krop, menes at aktiveres. Reikihealingen foregår ved, at healeren lægger sine hænder på klientens krop i bestemte fastlagte positioner med det formål at afbalancere klientens chakraer.

Energien bevæger sig selv hen, hvor klienten har brug for den, og arbejder på at genoprette den energimæssige balance i klienten.

Reiki Healing hos PowerZones

Reiki Healing hos PowerZones er en meget virkningsfuld og til tider gennemgribende behandling, som jeg varmt kan anbefale i forhold til energimæssige blokeringer - såvel psykiske som fysiske.

Det er min erfaring, at mange klienter opnår store fordele ved at kombinere healing og zoneterapi.

Healing behandlinger starter ligesom alle mine øvrige behandlinger altid med journaloptagelse og udarbejdelse af en individuel behandlingsplan.

Tidsbestilling

For tidsbestilling og yderligere information er du velkommen til at kontakte Camille på ovenstående telefonnr. eller på mail

camille@powerzones.dk

På gensyn!

 

PowerZones indehaver:

Camille Raisch-Untereiner

Har opnået retten til at anvende kvalitetsbetegnelsen

Registreret
Alternativ
Behandler
(RAB)

For at opnå RAB betegnelsen stilles der særlige krav, herunder min. 400 timers undervisning samt bestået eksamen i anatomi og fysiologi.

Du kan læse meget mere om RAB ordningen på Sundhedsstyrelsen hjemmeside ved at klikke her

PowerZones

v/ Camille Raisch-Untereiner
Telf. 20 67 56 17
Mail: camille@powerzones.dk

Behandling kun efter forudgående aftale