Thomsens farveladefabrik © 2007 • 

 


Om Samtale & KaosCoaching

Samtalen er som bekendt den oftest brugte metode til at opnå kontakt til et andet menneske på. I gennem samtalen udveksler vi meninger, erfaringer, holdninger, synspunkter og ikke mindst stiller vi spørgsmål til det vi ikke forstår og det der kan undre os.

KaosCoaching hos PowerZones

KaosCoaching er en særlig coaching metode. Via afklaring, indsigt, bevidsthed og systematisk metode skabes målrettede og effektive handlinger samt evnen til at vælge og træffe rigtige beslutninger. Det handler om nedbrydning og opbygning af kompleksiteter, og det er kernen i KaosCoaching.

Kaos er ikke en tilstand. Kaos er menneskers manglende evne til at at overskue og se mønstre. Og sådanne evner kan man lære.

Vi oplever alle kaos i vores liv, fra tid til anden. I vores privatliv, i vores arbejdsliv, i løsningen af en enkelt opgave eller i forsøget på at skabe sammenhæng i helheden.

Kaos opstår, når et mål, et ønske, en opgave eller en udfordring er kompleks. Når det opleves uoverskueligt. Udfordringen bliver så til et problem, eller i værste fald til en krise. Og kaos sætter os ude af stand til at handle.

Kaos kan være frustrerende og forhindrende for handling og løsning. Men kaos er også udtryk for mangfoldighed. Og i kaos ligger alt det, du skal bruge af svar, løsninger, inspiration og nye potentialer.

Kaos er godt. I kaos ligger nøglen til succes og til hele vores potentiale også gemt. Og i kaos ligger svaret på vores spørgsmål og vores mening og afklaring af mål og retning.

Coachingsessionens varighed vil vare fra en - tre timer. 

Samtale hos PowerZones

Når man vælger at få en samtale hos Powerzones, vælger man muligheden for at få belyst et givent emne, problematik eller på anden måde et område som optager ens tanker. Jeg lægger stor vægt på at vi samtaler om det som er vedkomne for dig. Derfor vil det som udgangspunkt være dig der fortæller og mig der stiller spørgsmål. Men da det ikke er terapi, vil det mere tage form af en samtale hvor vi sammen vil gøre brug af vores forskellige erfaringer og tanker for der igennem prøve at få klarlagt området.

Samtalens varighed vil vare ca. en time 

Tidsbestilling

For tidsbestilling og yderligere information er du velkommen til at kontakte Camille på ovenstående telefonnr. eller på mail

camille@powerzones.dk

På gensyn!

 

PowerZones indehaver:

Camille Raisch-Untereiner

Har opnået retten til at anvende kvalitetsbetegnelsen

Registreret
Alternativ
Behandler
(RAB)

For at opnå RAB betegnelsen stilles der særlige krav, herunder min. 400 timers undervisning samt bestået eksamen i anatomi og fysiologi.

Du kan læse meget mere om RAB ordningen på Sundhedsstyrelsen hjemmeside ved at klikke her

 

 

PowerZones

v/ Camille Raisch-Untereiner
Telf. 20 67 56 17
Mail: camille@powerzones.dk

Behandling kun efter forudgående aftale